Laat een reactie achter

Hermnan van Amsterdam27 maart 2018, 09:10

Een goedemiddag, gedurende vier seizoenen werkte ik als vrijwilliger op een kerkhof en in een pastorietuin in Sassenheim. Ik schreef er een dorpsnovelle over van 256 pagina’s. De titel: Onder het oog van de slechtvalk. Leek mij zinvol om in het kader van de Week van de begraafplaats ‘iets’ te doen met dit onlangs verschenen boek. Heeft u een suggestie? Ik informeer u natuurlijk graag wat uitgebreider over de inhoud van de novelle.

Groeten,
Herman van Amsterdam

Michiel van Luijn29 mei 2017, 09:05

Expositie van Grafsteen tot Kunst

Betreft het nu recycle of upcycle, heet het hergebruik of nieuwgebruik…?
Sinds kort geef ik, in opdracht van rechthebbende families, ‘afgeschreven’ grafmonumenten een tweede leven, door van het natuursteen functionele kunstobjecten (o.a. stoelen, banken, tafels) voor hen te maken.

Tijdens de landelijke Week van de Begraafplaats, worden een aantal van deze objecten op Ter Navolging in Tiel tentoon gesteld. Een geschikt moment, aangezien het thema van de Week van de Begraafplaats over ‘duurzaamheid’ gaat.

Van grafsteen naar kunst

Carolien16 februari 2017, 15:59

Er staan alweer activiteiten voor 2017 op de website. Wat een mooi initiatief is deze Week. Ik ga zeker bij mij in de buurt kijken op de begraafplaats.


Vul hieronder uw reactie in. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd